Hvem er vi?

Hos Nordjysk Søvncenter i Aalborg tager vi os af udredning og behandling af patienter med søvnforstyrrelser som fx snorken og søvnapnø. Vi har vi mange års erfaring med behandling af søvnproblemer og vores know how kommer hver dag vores patienter til gode via en hurtig og præcis udredning og en optimal behandling.

Snorken kender vi alle mere eller mindre til. Nær ved halvdelen af alle voksne mænd snorker, og der anslås at 10-20% snorker hver nat. Frekvensen stiger i takt med alderen og stadig flere kvinder rammes af samme symptomer. Søvnapnø er også ret udbredt, med en forekomst på 2-4% blandt mænd og 1-2% blandt kvinder.

Snorken er ikke blot forstyrrende for omgivelserne, men nok også den mest udbredte grund til dårlig søvn. Vi har brug for en god og dyb søvn for at kunne fungere om dagen. Søvnapnø derimod kan udgøre et sundhedsproblem og associeres med øget tendens til hjertesygdom og diabetes.

Udredning, behandling og opfølgning foregår ved vores øre-, næse- og halslæger; Peder, Pascal, Mikkel, Janus og klinikassistenterne Berit og Ina i klinikken som du finder på Budolfi Plads 1 i Aalborg Centrum. Vores søvncenter ligger i samme bygning som vores øre, næse og halsklinik.

gruppe

Mød personalet

Peder Chr. Frandsen

Peder er øre, næse og halslæge og udfører undersøgelse, diagnostik og behandling af søvnsygdomme.

Pascal Bonvin

Pascal er øre, næse og halslæge og udfører undersøgelse, diagnostik og behandling af søvnsygdomme.

Mikkel A. Bruhn

Mikkel er øre, næse og halslæge og udfører undersøgelse, diagnostik og behandling af søvnsygdomme. 

Janus Jespersen

Janus er øre, næse og halslæge og udfører undersøgelse, diagnostik og behandling af søvnsygdomme.

Ina Nøhr Henriksen

Ina er vores lægesekretær og klinikassistent som du vil møde i klinikken og i telefonen, når du bestiller tid.

Helle Bang

Helle er vores lægesekretær som du vil møde i klinikken og i telefonen, når du bestiller tid

Berit Mammen
Berit er lægesekretær og klinikassistent som du vil møde i klinikken og telefonisk, når du bestiller tid. Berit hjælper med CPAP og mange andre opgaver.